Wilt u uw huis levensloopbestendig maken? Die bijzondere sfeer creëren in uw woonkamer? Van uw zolder een comfortabele leefruimte maken? Laat u door Klusbedrijf Ed Vugts informeren over de mogelijkheden uw bestaande interieur functioneel aan te passen aan uw veranderende wensen of persoonlijke smaak.

Uw vloer is een bepalend aspect in uw interieur. Toch biedt een vloer vaak niet het comfort, dat men ervan verwacht. Te koud, te warm, te glad, moeilijk schoon te houden. Het is vaak lastig die eigenschappen te combineren die voor u van belang zijn. Klusbedrijf Ed Vugts kan u daarbij adviseren. En of u dan kiest voor tegels, laminaat, hout of een andere afwerking; Klusbedrijf Ed Vugts verzorgt het voor u. Inclusief vloerverwarming zo u dat wenst!

Verlichting bepaald ’s avonds voor een groot deel de sfeer in huis. Daarnaast moet het ook gewoon functioneel zijn. Ed Vugts geeft u de diverse mogelijkheden, waarbij hij desgewenst samen met u een verlichtingsplan opstellen, in de sfeer en uitvoering die past bij uw persoonlijke smaak.